Watt Fietsen

Watt Fietsen bij Oldtimerparts, store urban E-Bikes.

WATT is de stadsfiets om erop uit te gaan. Iedere dag weer. Fluitend naar je werk. Wind mee in de stijl die bij je past. Onbezorgd elektrisch.

Bij Oldtimerparts zijn 2-wielers ook in de verkoop gekomen waar we eerder enkel in 4-wielers adviseerde of service verleende. De trendy, stoere E-Bikes van Watt zijn te bezichtigen in de Winkel van Oldtimerparts. Ook het maken van een proefrit is mogelijk.

Proefrit maken...?

velgenshop

Velgenshop

Oldtimerparts is sinds 2011 partner van velgenshop.nl.

Sinds 2011 is Oldtimerparts partner van velgenshop en daarmee jouw banden en velgen specialist in Etten-Leur en omstreken.

Al sinds jaar en dag is Oldtimerparts reseller van banden en velgen via velgenshop.nl. Via de website kun je ons gehele assortiment vinden en direct jouw favorieten product bestellen.

Voor advies en een lekker bakje koffie zien we je graag voorbij komen aan de Voorsteven 3 in Etten-Leur. Je kunt dan gelijk een kijkje nemen in onze showroom om te zien welke velgen jouw favoriet zijn.

Velgenshop

webshop

Webshop

Webshop

In 1996 begon Peter Luijkx zijn bedrijf Oldtimerparts, sindsdien is er veel veranderd. Oldtimerparts heeft een voorraad aan hoogwaardige, gebruikte- en nieuwe onderdelen welke ook in eigen werkplaats worden gebruikt.

De Webshop van BBT & Oldtimerparts is overcompleet met nieuwe onderdelen voor uw VolksWagen, het zoeken is eenvoudig en advies geven wij graag als u het even niet weet.

BBT heeft een ruim aanbod aan onderdelen voor uw klassieke volkswagen. Waaronder meer dan 300 producten ontwikkeld en vervaardigd in eigen beheer. In de webshop kunt u een selectie van de meest recent toegevoegde items terugvinden. Informeer bij uw lokale dealer naar BBT producten!

Shop nu

OTP care

OTP care

Welkom bij de OTP Care webshop

Naast reparatie zijn wij bij Oldtimerparts gek op onderhoud van klassieke en nieuwe auto’s. We gebruiken daarvoor in onze werkplaats de producten van BD Clean en Diamond Brite. Met onze OTP Care producten kun jij net als ons je auto onderhouden met de professionele poets- en reiningsproducten van BD Clean en Diamond Brite.

Bestellen bij ons doe je veilig via onze Mollie checkout, veel shop plezier!